Ajuts de la Diputació de Barcelona per realitzar l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Dosrius

El dia 2 de juliol de 2003, registre d´entrada 2815, la Diputació de Barcelona, concretament l´Àrea de Cooperació, ens va notificar la concessió d´un ajut de 24.040,00 euros, per realitzar un inventari del Patrimoni arquitectònic del municipi de Dosrius.


La inquietud de molts veïns i veïnes del nostre municipi per a la conservació d´indrets i edificis emblemàtics del nostre terme, que formen part de la seva identitat, ens ha portat a iniciar un inventari del nostre patrimoni arquitectònic i natural, per tal de poder-lo catalogar i posteriorment elaborar un Pla Especial.

Adreçats a l´Àrea de Cooperació de la Diputació de Barcelona, per demanar suport tècnic i econòmic, ens ha estat notificada la concessió de l´ajut esmentat en aquest escrit.

La Diputació de Barcelona contractarà els tècnics que, conjuntament amb les Àrees d´Urbanisme, Medi ambient i Cultura, els tècnics municipals i un col·lectiu de veïns i veïnes del nostre municipi, treballaran, colze a colze, per consensuar, al màxim possible, el contingut d´aquest inventari i posterior Pla Especial.

Josep Jo i Munné
Alcalde