Albert Trilla i Alexandra Ruiz reben el reconeixement d’Arenys de Mar

Albert Trilla i Aguilar que acaba d’assolir el subcampionat mundial de patinatge artístic en la categoria júnior i Alexandra Ruiz i Feltrer, subcampiona del món de rem en classe 4 scull categoria juvenil, van rebre divendres un càlid reconeixement a la sala de plens de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. L’alcalde d’Arenys de Mar, Miquel Rubirola, i el regidor d’Esports, Zenon Tomàs, van lliurar en nom del consistori uns pergamins commemoratius i van animar-los a continuar esforçant-se i a continuar recollint èxits.


En la seva intervenció, l’alcalde va recordar els èxits aconseguits pels dos esportistes: “L’Albert Trilla ha quedat primer en el Campionat provincial, Campionat de Catalunya i d´Espanya i segon en el Campionat d´Europa. Com a posició més destacada, la de sotscampió mundial júnior de patinatge artístic, en el campionat celebrat a Buenos Aires, Argentina. Aquest any, a més, he de destacar que ha estat nomenat com el millor esportista de l’any 2003 a Arenys de Mar.”

D’Alexandra Ruiz, va ressaltar que és una esportista “molt polifacètica ja que ha destacat en molts àmbits de l´esport: ha practicat atletisme, gimnàstica, patinatge i tennis, entre altres”. És l’any 1998 quan comença la seva dedicació al rem i ara ha recollit un dels seus èxits més importants: la segona posició en el Campionat del Món de rem en la classe 4 scull en categoria juvenil. En l’actualitat, Ruiz viu a Banyoles per entrenar-se en un centre d´alt rendiment.

Més d’una trentena de persones, entre familiars i amics dels homenatjats, així com representants del món de l’esport arenyenc i regidors de l’Ajuntament, van assistir a l’acte, que va donar pas a un petit piscolabis.