Alcaldes del Maresme i autoritats de diferents estaments confirmen la seva assistència al I Challenge Costa de Barcelona-Maresme

  


“Temps estable i assolellat amb la presència d’alguns núvols prims”, aquesta és la previsió meteorològica per a diumenge 4 d’octubre, día en el qual tindrà lloc el I Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Els prop de 2.000 triatletes que prendran part en aquest triatló de llarg recorregut estan molt pendents del temps i, a hores d’ara, tot indica que el 4 d’octubre el temps acompanyarà els esportistes. Els esportistes també rebran el suport de diverses autoritats que ja han confirmat la seva presència al llarg del dia i seran seguits per un centenar de periodistes acreditats.


El I Challenge Costa de Barcelona-Maresme començarà puntualment a les 7.30h a la platja de Calella. La sortida de natació serà seguida per diferents autoritats polítiques. Han confirmat la seva assistència a aquesta hora el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo; l’alcalde de Calella, Josep M. Juhé; l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron; l’alcalde de Premià de Dalt i vicepresident primer del CCM, Joan Baliarda; l’alcalde de Sant Cebrià de Vallalta, Jaume Borrell; l’alcalde de Cabrils, Joaquim Colomer; l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch i l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor. També presidiran la sortida de natació la senadora Montserrat Candini i el secretari general de Governació, Jaume Oliveras, entre d’altres. Poc abans de l’hora prevista per a la transició natació-bicicleta és previst que arribi el diputat delegat de Turisme de la Diputació der Barcelona, Carles Ruiz. Cap al migdia arribaran a Calella el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta i el director i el subdirector de Turisme de catalunya, Ignasi de Delàs i Patrick Torrent; el coordinador territorial i institucional de la Secretaria d’Esports, Jesús Auré i representants del Consell Comarcal del Vallès Oriental, consellers comarcals i regidors de diferents municipis de la comarca. Desplegament periodístic Més d’un centenar de periodistes locals, nacionals i internacionals s’han acreditat per fer un seguiment minut a minut del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme. A més, una desena de televisions (Nova Zelanda, Escocia, França, Suècia, Austria, Dinamarca, Noruega, Alemanya, Espanya, Euskadi…) s’han compromès a emetre les imatges que seran subministrades pel Consell Comarcal del Maresme.