Arenys de Mar s’incorpora al Servei Itinerant d’Emprenedoria

 

L’Ajuntament d’Arenys de Mar signa un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme pel Servei Itinerant de prestació d’assistència tècnica i atenció a persones emprenedores i empreses del municipi.

L’objectiu del conveni és respondre a la demanda de l’Ajuntament de realitzar tasques d’assessorament i suport en matèria empresarial.

Des d’aquest mes de juny, els arenyencs i arenyenques que tinguin intenció de crear la seva pròpia empresa, o que necessitin ajuda per consolidar el negoci, podran ser atesos en el mateix municipi pel Servei Itinerant d’Emprenedoria Comarcal. El conveni pretén acostar el servei als usuaris i evitar-los desplaçaments. Tot i així, el Servei Comarcal d’Emprenedoria continuarà atenent els emprenedors, i prestant-los els mateixos serveis, a la seu de Mataró del Consell Comarcal del Maresme (Avinguda Jaume Recoder 85-87).

Arenys de Mar s’incorpora al programa després que s’hagi finalitzat el conveni amb l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, una col·laboració que, des de mitjans de desembre passat fins a primers de maig, va permetre posar a l’abast dels veïns i veïnes aquestes mateixes prestacions.

El Servei Itinerant d’Emprenedoria es presta, de la mateixa manera, a Vilassar de Mar, els dijous, de 8:00 a 15:00 a Can Jorba. El mateix horari, però en dimecres, regirà per a Arenys de Mar; i les activitats es desenvoluparan a l’Edifici Xifré d’aquesta població.