Arriba la Setmana d’emprenedoria al Maresme amb una àmplia oferta formativa

 

La Setmana d’emprenedoria al Maresme ja té data i programa. El Consell Comarcal ofereix del 12 al 16 de desembre un conjunt de píndoles formatives per ajudar petites empreses, emprenedors i persones autònomes a actualitzar coneixements laborals i millorar la seva competitivitat professional. L’assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia que s’ha de fer emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

La Setmana d’emprenedoria, que arriba a la seva tretzena edició, ofereix durant 5 dies tallers, seminaris i cursos que faciliten eines útils als assistents en tot allò relacionat amb l’empresa. A més, afavoreix l’ampliació de contactes professionals generadors de negoci.

Del 12 al 16 de desembre es realitzaran cursos sobre com constituir una empresa, el màrqueting com a eina essencial de captació de clients, l’empresa cooperativa, la gestió del temps, els valors de l’empresa, xarxes socials …. i altres temàtiques que ajuden a enfortir les habilitats i competències professionals.

Tots els tallers estan impartits per professionals en la matèria a tractar i estan vinculats a l’àmbit de l’empresa. És una bona oportunitat per reciclar coneixements, intercanviar experiències i cercar noves línies d’ampliació de negoci. La cloenda es realitzarà el divendres amb una jornada de Networking que consistirà en una trobada amb emprenedors i professionals interessats en interaccionar amb altres empreses per aconseguir col·laboracions i contactes.

PROGRAMA:

 
 
 
 
 
9:30h 9:30h 9:30h 9:30h 9:30h

Com crear la meva empresa? Formes jurídiques i fiscalitat de l’empresa

Com crear la imatge corporativa de la nostra empresa perquè sigui atractiva i fent la mínima invesió

Dones emprenedores “Camí cap a l’èxit”

Emoció i valors: el plus del meu projecte Descobreix l’empresa cooperativa com una forma d’emprendre

12:00h

12:00h

12:00h

12:00h 12:00h

La gestió del teu temps “prioritzar i planificar”

Aprendre a gestionar la meva empresa amb el “joc de la oca emprenedora

Normativa i responsabilitat de les pàgines web i botigues online

Saber comunicar és important per a assolir els teus objectius FES CONTACTES: Networking


Per inscripcions a qualsevol dels tallers, CLIQUEU AQUÍ