Canet participa a la Fira Modernista de Terrassa

Aquest primer cap de setmana de maig, Canet participa a la Fira Modernista de Terrassa. De la mà de la Casa museu Domènech i Montaner, que és qui organitza la Ruta Modernista de Canet, des de l’estand de l’Ajuntament és mostrarà el nostre potencial com a destinació de turisme cultural.


A més a més de la parada institucional, una colla d’artesans del poble també hi seran presents. En concret hi haurà vitralls, forja, esmalts, joies, ceràmica … i els pastissers hi faran “Vitralls de Canet” en un obrador portat expressament a la Fira.

La Fira Modernista de Terrassa servirà per començar a donar als visitants el fulletó que engloba totes les possibilitats turístiques de Canet. Aquest fulletó-guia acaba de ser editat des de la regidoria de Turisme i, de manera general, inclou el que després s’especificarà en unes guies més concretes de cada àmbit. Sota el nom de Canet, Modernisme vora el mar, al fulletó hi ha: Visions de Canet, Canet platges, Canet Modernisme, Rutes i senders de Canet, Canet Santuari i un resum de les festes locals.