Comença una nova etapa de l’Aula de Música Tradicional de Mataró

Unes 150 persones assistiran a classes de flabiol, tamborí, percussió, gralla i tarota

L´Aula de Música Tradicional comença una nova etapa formativa, aquest cop programada conjuntament per primera vegada per l´Institut Municipal d´Educació (IME) i l´escola de música Liceu Mataró.


L’Aula de Música Tradicional ofereix classes de flabiol, tamborí, percussió, gralla i tarota, i aquesta formació s´adreça tant a les colles geganteres com al públic en general.

Les colles que en aquesta nova etapa hi participen són les institucionals (Robafaves, Momerota, Diablesses, Drac i Àliga) i les colles de gegants d’escoles i altres entitats com les de les AMPA, dels CEIPs Torre Llauder, Rocafonda, Germanes Bertomeu, Anxaneta i Camí del Mig, l’EB La Riereta, els Salessians, la colla del carrer Sant Bru o l’IES Thos i Codina.

El nombre d’alumnes que rebran formació és d’uns 150 i les classes tenen lloc en els següents espais: el CEIP Camí del Mig, l´EB La Riereta; Can Marfà i el CEIP Germanes Bertomeu. L´horari de les classes va des de les 18.30 fins a les 23 hores, a excepció d´algunes classes que tenen lloc dissabtes a la tarda en el CEIP Germanes Bertomeu.

En aquesta nova etapa de l’Aula s’han introduït alguns canvis organitzatius per tal de, per una banda, poder impartir formació dels diferents instruments en diferents nivells per cada colla amb l’objectiu que tots els alumnes puguin progressar segons els seus coneixements previs, i per altra, també es realitzaran assaigs amb tots els músics de cada colla per treballar aspectes de conjunt musical.