TecnoCampus renova el butlletí digital i crea un fòrum sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació anomenat Xperts

Avui, 14 de febrer, TecnoCampusMataró (TCM) treu el nou butlletí digital renovat, que incorpora un nou fòrum de debat sobre les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) anomenat Xperts.


Resultat de l´acord de col·laboració entre el TecnoCampusMataró i l´empresa Xpertia Solutions, l´espai d´Xperts té l´objectiu de resoldre dubtes, promoure iniciatives i debatre temes d´interès de la ciutat i les noves tecnologies. Aquesta és una de les novetats principals del butlletí digital de la Societat de la Informació, publicació digital de caràcter quinzenal dirigida a ciutadans, empreses, institucions i internautes en general .

Actualitat, enllaços d´interès a pàgines web, cursos, jornades o fòrums de noves tecnologies que s´organitzen a la ciutat són alguns dels temes que s´inclouen en el nou butlletí que sortirà el divendres 14 de febrer. Xpertia Solutions i TCM coordinaran el grup d´experts. En aquest espai, els internautes valoraran les opinions dels especialistes en cada una de les temàtiques i els classificaran de major a menor vàlua. Podran realitzar consultes a un tècnic o a diversos Xperts, proposar iniciatives o inquietuds per tal que siguin debatudes a la xarxa o formular preguntes als més qualificats perquè siguin tractades entre ells.

Es tracta de crear nodes de connexió entre els diferents col·lectius socials, com les associacions, els joves, les empreses o la gent gran, que volen plantejar noves iniciatives per Mataró o debatre temes relacionats amb les TIC com el “software” lliure o l´aplicació del sistema “wireless”, entre d´altres. El nou butlletí pretén ser una eina útil, participativa i propera, que reculli i divulgui informació local, autonòmica i nacional sobre el grau d´implantació de la Societat de la Informació i el Coneixement.

Com ser un expert de la ciutat?

Inicialment, el grup d´experts es responsabilitzarà de resoldre dubtes i debatre els temes que es plantegin a la xarxa. Tothom pot formar part d´aquest grup d´experts mitjançant l´enllaç que hi ha al butlletí digital. A mesura que es formulin iniciatives, preguntes, debats, dubtes, etc., els mateixos internautes avaluaran la tasca dels experts amb puntuacions que van de l´1 al 5. Finalment, només hi quedaran els experts més valorats en cada àmbit.

Per accedir al butlletí digital del TecnoCampusMataró: www.tecnocampus.com ; www.tecnocampus.com/xarxa ; www.tcm.xpertiasolutions.com