Comencen els tallers d’estiu per joves en Mobilitat Internacional

Amb la posada en marxa del Servei d’Assessoria en Mobilitat Internacional per a joves a 17 ajuntaments de la nostra comarca, arrenca la programació de tallers per a joves que vulguin conèixer de més a prop les diferents opcions i possibilitats que tenen al seu abast per realitzar una estada a l’estranger.

Els tallers que es realitzaran durant el perídode d’estiu són:

  • Divendres 28 de juny a MataróEstades d’estiu (last minute version) L’estiu t’ha sorprès i encara no has fet plans? Vols marxar a l’estranger i no disposes d’estalvis? T’agradaria realitzar una experiència diferent i nova? Vols fer una sortida d’expedició abans de marxar de valent? T’expliquem com cercar projectes d’estiu d’última hora: feina temporal, camps de treball, voluntariats, turisme alternatiu… vine a informar-te!
  • Dijous 18 de juliol  a Malgrat de Mar – Servei Voluntariat Europeu i altres estades. El SVE és un projecte co-finançat per Joventut en Acció de la Unió Europea, el qual permet la mobilitat de joves per fer un voluntariat d’un any a Europa i a la resta del món. Si tens entre 18 i 30 anys i t’agradaria tenir una experiència de treball, aprenentatge, intercultural i personal, aquesta oportunitat pot ser la teva!! També explicarem altres tipus de voluntariats i programes semblants com el SCI -LTV, estades solidàries, entre d’altres …
  • Dimecres 4 de setembre a Vilassar de Mar  – Intercanvis Juvenils: Viu l’experiència. El grup de l’intercanvi Create’n’Share ha tornat de la seva estada a Alemanya i vol compartir amb vosaltres la seva experiència. T’explicarem què és un intercanvi, a qui va adreçat i com es pot fer. També explicarem com ha anat el nostre intercanvi i quin son els resultats. 
Els tallers són gratuïts, però cal inscriure’s prèviament per poder participar-hi. Als Punts d’Informació Juvenil dels ajuntaments d’Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Òrrius, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar, t’informaran dels horaris i espais de realització de cadascun dels tallers i tramitaran la teva inscripció.
Trobaràs totes les novetats al Facebook del Servei!