El Consell Comarcal organitza un Getting Contacts per ajudar les empreses del Maresme a exportar els seus productes

 
El Consell Comarcal del Maresme ha organitzat un Getting Contacts per ajudar les empreses de la comarca a buscar nous canals de comercialització dels seus productes a partir de l’exportació. L’acció es durà a terme l’11 de juliol a l’Hotel Atenea Port de Mataró. Al llarg del matí, els empresaris podran contactar amb grups d’exportació i amb altres empreses amb interessos similars.

Aquesta acció forma part del projecte de cooperació empresarial “Maresme Exporta” que impulsa del Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu és aplegar sinergies público-privades per promoure la internacionalització i l’exportació de les empreses de la comarca, principalment les de petita i mitjana dimensió. El projecte es va posar en marxa davant la necessitat de les empreses de buscar nous mercats a causa de la paràlisi del consum intern.

El Getting Contats programat per al proper 11 de juliol està concebut com a una jornada efectiva per  trobar distribuïdors, export mànagers, especialistes en mercats, nous clients i empreses col·laboradores en exportació.

Les empreses interessades poden inscriure’s, CLICANT AQUÍ