Consell comarcal i ajuntaments faciliten l’accés als casals d’estiu de nens i joves amb problemes de mobilitat

 

El Consell Comarcal i 6 ajuntaments del Maresme han signat un conveni per ajudar les famílies amb nens i joves amb diversitat funcional a assistir als casals d’estiu. Les administracions han assumit el 100% del cost del transport adaptat que necessiten aquestes persones.

S’han beneficiat d’aquest conveni 7 nens i joves amb diversitat funcional. Les administracions, Consell Comarcal i ajuntaments, han assumit els 3.918 euros que costa el transport adaptat fins als casals d’estiu on aquests usuaris poden gaudir d’unes hores de lleure.

El Consell Comarcal ha assumit el 75% del cost del desplaçament i el 25% restant l’han aportat els ajuntaments de Tiana, Alella, El Masnou, Cabrera de Mar, Canet de Mar i Palafolls.

El servei de transport adaptat, que gestiona el Consell Comarcal, facilita el desplaçament dels maresmencs i maresmenques amb diversitat funcional i problemes de mobilitat als centres i/o establiments socials d’atenció diürna i a altres centres o recursos especialitzats.

Aquest any, el servei s’ha ampliat a les activitats dels casals d’estiu per afavorir la inclusió social d’aquest col·lectiu.