CONSOLIDA’T: a punt per arrencar

 


El passat 22 de març va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Maresme la presentació, per cinquè any consecutiu, del programa CONSOLIDA’T.

Aquesta actuació d’assessorament empresarial està subvencionada al 100% pel Departament d’Empresa, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i col·laboren en la seva realització el Servei d’Emprenedoria de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme i la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH).

CONSOLIDA’T és un programa que té per objectiu donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la re-invenció del treball autònom, oferint assessorament i formació gratuïta per part d’experts en l’àmbit de l’empresa. Aquests professionals analitzaran la situació particular, les fortaleses de negoci i les àrees de millora de cadascun dels participants. De la mateixa manera, els guiaran en el disseny de plans d’acció per a donar un nou impuls a la seva activitat professional.

Aquest suport individual es complementarà amb formació específica (presencial i online), i seminaris i conferències impartits pel FUMH.


L’activitat està adreçada a microempreses, treballadors autònoms, autònoms econòmicament dependents i ex-autònoms que després d’haver cessat la seva activitat com vulguin tornar a reprendre-la.


El mateix dia de la Sessió Informativa, la majoria dels assistents, una quinzena en total, es va inscriure al programa, la qual cosa suposa tot un èxit de participació, segons van fer notar els representants de Fundació Universitària Martí l’Humà.

Properament tindrà lloc, a la mateixa seu del Consell Comarcal del Maresme, la Reunió Inicial Grupal amb que començarà el CONSOLIDA’T 2017 – 2018.


Cronograma CONSOLIDA’T 2018