Costa de Barcelona-Maresme finalista en els  premis “Destino SICTED 2010” que reconeixen l’esforç en potenciar la qualitat turística

Costa de Barcelona-Maresme és la destinació turística de la província de Barcelona que compta amb més establiments distingits amb el segell de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació), concretament 74. L’esforç de la comarca i del Consorci de Promoció Turística per a la implantació d’aquest segell de qualitat ha fet que la nostra destinació turística hagi quedat finalista en els 1ers premis SICTED que s’han convocat a nivell estatal.


El Secretario General de Turismo y Comercio Interior, Joan Mesquida lliurarà els premis el proper dijous, 20 de gener, a les 12.00h en un acte oficial que es farà en el marc de Fitur, la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid del 19 al 23 de gener i en la qual també hi participa Costa de Barcelona-Maresme com a expositor. El premi “Destino SICTED 2010” que reconeix el compromís assumit en favor de la pomoció, l’impuls i la millora de la qualitat turística en les emprese i serveis turístics el recollirà el president del Consorci, Josep M. Juhé.

El projecte SICTED, promogut per la Secretaría General de Turismo y Comercio Interior i per la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), està implantat a 106 destinacions turístiques de tot el territori espanyol. A la província de Barcelona s’està aplicant a 12 destinacions turístiques i els coordinadors generals del projecte són la Cambra de Comerç i Navegació de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Al Maresme, el projecte està impulsat i coordinat pel Consorci de Promocó Turística.

Costa de Barcelona-Maresme ha estat la única destinació de Catalunya que ha aconseguit un reconeixement en els premis “Destino SICTED 2010”.