Els productes de la terra mes a mes

El Maresme és un territori amb grans actius i un d’ells és el seu gran patrimoni gastronòmic. La terra i el mar ens dónen un munt de productes que cobreixen les expectatives dels paladars més exigents i, alhora, els mestres artesanals posen tota la seva experiència i professionalitat per elaborar aliments que mereixen el qualificatiu d’exquisits quan arriben a taula. El Consell Comarcal del Maresme ha editat el calendari 2011 de productes de la terra perquè tinguem present durant tot l’any el gran valor dels nostres productes alimentaris de proximitat.


A casa, Productes de la Terra-Maresme i per començar el calendari que recull mes a mes els productes que elaboren els nostres flequers, artesans xercuters, productors de pèsol, confraries de pescadors i productors de conserves de peix, productors de maduixes, productors de Cirera d’en Roca, productors de tomàquet, cellers, horta, productors de botifarres de bolets, productors d fesols del ganxet i productors de dolços.

El Consell Comarcal del Maresme, a través del programa de Productes de la Terra-Maresme que té el suport de la Diputació de Barcelona, ha editat 8.000 exemplars d’aquest calendari per donar a conèixer el valor i la qualitat dels nostres productes alimentàris de proximitat.

Els exemplars han estat distribuïts entre els productors que formen part del cens de productors perquè els distribueixin entre els seus clients i també s’han fet arribar als ajuntaments.

També us el podeu descarregar electrònicament, clicant sobre la imatge:
 

També us el podeu descarregar mes a mes, des de la següent adreça: www.ccmaresme.cat/document.php?id=7170