Creixement i Consolidació
 

Consolida’t


Programa, gestionat per la Fundació Universitària Martí l’Humà, que contribueix a l’enfortiment, el creixement o la reinvenció del treball autònom, mitjançant un itinerari específic amb accions formatives i sessions individuals d’assessorament i acompanyament d’experts que permet definir un pla d’acció personalitzat per assolir els objectius definits per a la consolidació del negoci.


Més informació


 

Accelera el creixement


Programa d’alt rendiment amb l’objectiu de recolzar empreses amb un alt potencial de creixement. Durant 9 mesos i amb el suport d’experts s’elabora un pla de gestió empresarial per assolir el creixement estimat. Es tracta d’una col·laboració entre la Diputació de Barcelona i PIMEC.


Més informació


                                       


 

Entrenador d’Habilitats Directives


Eina, dissenyada per la Diputació de Barcelona, per donar suport a persones emprenedores i empreses durant les etapes de creació, consolidació i creixement empresarial.


Mitjançant recursos pràctics es treballen i reforcen fins a 16 habilitats i competències directives en diversos aspectes, com la comunicació, la planificació del temps, la motivació o el treball en equip.


Més informació
      
 

Internacionalització


Donem suport a aquelles empreses i persones emprenedores de la comarca que volen internacionalitzar el seu negoci.


Consulteu la Guia per Exportar editada pel Consell Comarcal del Maresme.


L’Agència per la competitivitat de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) posa a l’abast, de les empreses, serveis i informació per la seva internacionalització.


Amplieu informació en aquest enllaç.
           


         
 

Innovació


La innovació representa una de les eines més importants pel creixement de les empreses.


L’Agència per la competitivitat de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) posa a l’abast, de les empreses, serveis i informació per la seva innovació.


Podeu trobar informació en aquest enllaç.


        


 

Economia circular


Model econòmic orientat a l’assoliment de sistemes de producció i consum més eficients, que preservin els recursos dins d’un cicle continu i n’optimitzin el seu valor.


La Diputació de Barcelona ha editat una guia que podeu consultar en aquest enllaç.  


      


 

Responsabilitat Social Empresarial


Model innovador de gestió de les empreses i organitzacions basat en criteris responsables en els àmbits econòmic, social i ambiental.


Podeu ampliar informació al web de RSCat i al de la Diputació de Barcelona