CUPONS DE DESCOMPTE ECONÒMIC D’ACCIÓ

 


Obertes les convocatòries 2019 de Cupons a la Internacionalització i Cupons a la Innovació

Cupons a la Internacionalització


L’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ), un any més, posa a l’abast de les pimes els Cupons a la Internacionalització.


L’objectiu d’aquesta acció és donar impuls a la iniciació al procés d’exportació de les pimes, i aconseguir els primers resultats en el mercat internacional.


Es tracta de cupons de descompte directe que les empreses poden bescanviar per un servei expert en internacionalització ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ.


Els Cupons a la Internacionalització es poden bescanviar per un o més d’aquests serveis:  • Diagnosi del potencial d’internacionalització de l’empresa

  • Desenvolupament del Pla de Promoció Internacional: selecció del producte o servei a internacionalitzar, dels països destí, dels canals de distribució, elaboració del llistat de clients potencials.

  • Subcontractació d’un Export Manager

  • Gestió pel registre de marca i de patents en mercats internacionals

  • Formació en comerç internacional


El cost subvencionable màxim és de 5.000 eur.


Aquests ajuts van dirigits a empreses que encara no exporten o que exporten fins a un màxim del 15% de la seva facturació.


Podeu consultar les BASES, la CONVOCATÒRIA  i ampliar informació a la web d’ACCIÓ.


La convocatòria 2019 s’ha obert el 30 d’octubre i finalitzarà el 14 de novembre.


 


Cupons a la Innovació


ACCIÓ ha obert la nova convocatòria de Cupons a la Innovació.


Es tracta d’un descompte econòmic directe, que les empreses poden bescanviar per un servei expert d’innovació ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ. L’objectiu dels Cupons és impulsar la innovació del teixit empresarial.


Els ajuts es divideixen en 4 categories:  • Cupons d’Innovació:  destinats a millorar la capacitat innovadora d’empreses 

  • Cupons d’Economia circular: destinats a aplicar l’economia circular a les empreses

  • Cupons de Fiscalitat: destinats a incentivar l’aplicació d’incentius fiscals per activitats de R+D+i

  • Cupons de Propietat industrial: destinats a incentivar la propietat industrial a les empreses


Pels cupons d’innovació i Economia circular l’ajut serà d’un màxim de 5.000 eur, pels de Fiscalitat estarà entre 500 i 3.000 eur, i pels de Propietat Industrial entre 1.000 i 5.000 eur.


Poden ser beneficiàries les empreses amb establiment operatiu a Catalunya, amb una plantilla d’entre 5 i 250 treballadors i amb un mínim de 5 anys de vida.


Podeu consultar les BASES, la CONVOCATÒRIA i ampliar informació a la web d’ACCIÓ.