Curs de Manipulador d’aliments per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració

Objectius

Proporcionar els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària al seu lloc de treball.

 

Contingut
  • Malalties de transmissió alimentària. Contaminació d’aliments

  – Conceptes bàsics
  – Contaminació d’aliments
  – Factors que afecten el creixement bacterià
  – Contaminacions encreuades

  • Estructures i equips
  • Higiene personal i hàbits higiènics
  • Pràctiques correctes de manipulació
  • Sistemes d’autocontrol
  • Especificacions higièniques i sanitàries dels aliments
Públic Productors, elaboradors i restauradors de la Xarxa Productes de la Terra Maresme Modalitat Presencial Dates: Dijous 16 de maig 2019 Horari De 16h a 19h Hores 3 hores Lloc Sala Vicenç Ferrer, Consell Comarcal del Maresme (entrada per Maresme Centre de Negocis: Av. Jaume Recoder, 85-87) Població Mataró Dates d’inscripció 2019-04-12 Data fi d’inscripció 2019-05-22 Nombre de places 25 Com s’ha de fer la inscripció

Omplint AQUEST FORMULARI

Cost Gratuït pels membres de la XPDTM Entitat que realitza la formació Xarxa Productes de la Terra Maresme Contacte

Mireia Rossell Riera
Telf. 93 741.16.16 ext. 116
mireia.rossell@ccmaresme.cat

Organitzen i col·laboren:

Consell Comarcal del Maresme
Diputació de Barcelona