Curs:Societats i cultures d’origen de les persones i famílies nouvingudes: Marroc, Romania, Equador i Xina

Presentació

En els darrers anys, l’arribada de població nouvinguda ha estat molt significativa i ha comportat importants canvis en l’estructura social. Promoure la integració de les persones i famílies nouvingudes a la societat d’acollida es converteix en un repte cabdal per als ajuntaments que, des de la proximitat, han d’adaptar les seves eines i els seus recursos a un marc social cada cop més plural.

Disposar, en aquest sentit, de coneixement sobre les característiques de les societats i les cultures d’origen de les persones i famílies nouvingudes, resulta essencial per tal que, tant tècnics com polítics, puguin desenvolupar les seves responsabilitats en un marc social creixentment diversificat, amb nous costums, noves dinàmiques socials i noves demandes ciutadanes.

Programa

Podeu consultar el programa CLICANT AQUÍ

Públic Tècnics municipals del Maresme Dates: 6, 13, 20 i 27 de novembre Horari De 9:00h a 14:00h Lloc Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada 1 de Mataró. Entrada per cantonada Avda. Maresme amb Avda. Jaume Recoder) Requisits d’accés

Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.
Les persones interessades han d’inscriure’s a l’adreça: www.diba.cat/cjs/jornada.asp?id=1867

Cost Gratuït Organitzen i col·laboren: Diputació de Barcelona en col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme