DEIXA FLUIR LA TEVA BELLESA INTERIOR I EXTERIOR

 
Inscripcions tancades per esgotament de places.

Per estar guapa no cal seguir els estàndards de bellesa. Tu ets guapa perquè ets única i el teu cos també. Si et coneixes més i et tractes amb amor et veuràs i sentiràs millor amb tu mateixa i transmetràs aquesta bona energia al teu entorn.

Vine al taller: deixa fluir la teva bellesa interior i exterior. 

Vine a sentir que ets una gran dona, que  les formes del teu cos són boniques. Vine a descobrir quines formes i colors de la roba i dels complements et poden ajudar a potenciar aquesta bellesa natural que tens. Permet que tota la teva bellesa, interior i exterior, flueixi.


El taller té una durada de 3h (amb un petit descans) i les activitats són totes en positiu, vivencials i pràctiques.
A la primera  part del taller proposem conèixer quina imatge transmetem als altres i decidir, amb consciència, quina és la que volem transmetre i quines parts del nostre cos volem potenciar.
A  la segona part analitzem com han de ser les formes, volums i colors de les peces de roba perquè ens afavoreixin  i ens ajudin a projectar la imatge que volem, d´acord amb la forma del nostre cos i la nostra personalitat. També veurem que els complements i el maquillatge ens poden ajudar molt a aconseguir el look que volem i a fer lluir més la nostra bellesa natural. 

El taller anirà a càrrec de Lourdes Roig i tindrà lloc el dia 05 de juny de 17:30 a 20:30 (amb descanç), al Centre Cívic Cabot i Barba, plaça Miquel biada, 1. Mataró (davant de l’estació Renfe)

Taller gratuït, places limitades, cal inscripció prèvia al: 937411622 o a l’adreça electrònica: laura.castillo@ccmaresme.cat