El 6, 7 i 8 de desembre tindrà lloc la XV Fira de Nadal de Premià de Dalt, al Parc Felicià Xarrié

El programa de la Fira de Nadal d´enguany inclou també la solidaritat. Per segon any consecutiu, l´organització -l´Ajuntament de Premià de Dalt- col·laborarà amb La Marató de TV3 mitjançant la instal·lació de guardioles solidàries a les parades dels comerciants que hi hauran a la fira per recaptar el màxim nombre possible d´euros per ajudar a preveure, diagnosticar i tractar les malalties respiratòries cròniques. L´eslògan d´aquest any de La Marató és El 14 de desembre dóna´ns una mica d´aire.


Onze establiments comercials participen en aquesta edició posant a l´abast dels visitants tot allò relacionat amb l´ornamentació i la gastronomia nadalenques, en un ambient familiar, tradicional i de festa prenadalenca. L´horari de la mostra és de 10 del matí a 2 del migdia; i de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Les activitats de la Fira de Nadal començaran el dissabte 6 de desembre a les 11 del matí. Mitja hora més tard, començarà un Taller de reciclatge per a infants sota el títol Aprèn a reciclar!
Ja a la tarda, a les 6, tots els nens i nenes faran cagar el Tió; i a 2/4 de 8 del vespre es farà el sorteig d´un magnífic lot de productes, cedits pels expositors. Els números per participar en el sorteig els lliuren els comerciants en fer les corresponents compres.

Diumenge 7 de desembre a 2/4 de 12 del migdia s´ha programat un Taller de plastilina per a infants, i a 2/4 d´1 del migdia tindrà lloc la tradicional i esperada Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Primiliana, el Preludi de Nadal.

L´últim dia de la mostra, el dilluns 8 de desembre, a 2/4 de 12 del migdia, una cercavila infantil a càrrec del grup Reciclown recorrerà els carrers més cèntrics de Premià de Dalt. Es tracta d´una original cercavila de caràcter educatiu sobre els residus i el reciclatge.
A la tarda, a les 6, el Pare Noël visitarà la Fira de Nadal, i tindrà un primer contacte amb els més petits premianencs. La Fira acabarà a 2/4 de 8 del vespre, amb l´últim sorteig d´un magnífic lot de productes.

Per aquelles persones que hi arribin en cotxe, cal dir que a les rodalies del parc Felicià Xarrié es pot aparcar, així com a l´aparcament de la carretera d´Enllaç, just darrere de La Fàbrica.

Com ja és habitual, a partir del 13 de desembre, Diada de Santa Llúcia, s´instal·larà el tradicional Pessebre a la plaça de la Vila. Igual que l´any passat, aquest any també el farà el veí de Premià de Dalt Bartomeu Galvany.


XV FIRA DE NADAL DE PREMIÀ DE DALT
Dies 6, 7 i 8 de desembre de 2003
Al Parc Felicià Xarrié (Ctra. De Premià, s/n)
HORARI:
De 10 a 14h i de 27 a 20h
08338 Premià de Dalt
Més informació al telèfon 937 524 726
premsa@premiadedalt.org