La Biblioteca de Premià de Dalt organitza un concurs per a nenes i nens sota el títol Súperlectors

El proper 17 de desembre, a les 6 de la tarda, els responsables de la biblioteca lliuraran els premis del concurs Súperlectors. Es tracta d´un concurs adreçat a nens i nenes d´entre 6 i 13 anys que té per finalitat que els menuts gaudeixin a través de la lectura i, alhora, participin en un concurs amb obsequis i diplomes per a tots els participants. Com explica el director de la Biblioteca, Xavier Hidalgo, “per cada llibre que els nens agafen en préstec des del 15 d´octubre, i fins el 12 de desembre, omplen voluntàriament una butlleta on només cal que indiquin l´autor, el títol i la seva opinió sobre el llibre”.


A la sala infantil s´han instal·lat tres taules segons els nivells de lectura: blava (fins a 7 anys), vermella (de 8 a 10 anys) i verda (fins els 12-13 anys). A cada taula hi ha un espai per al nom del lector i a continuació tants gomets com llibres llegeixi cada nen/a. El concurs finalitzarà el divendres 12 de desembre, i el dimecres 17 de desembre es lliuraran els premis i diplomes per a tots els participants.

Súperlectors és una de les activitats que la Biblioteca de Premià de Dalt ha organitzat pel mes de desembre. A banda del concurs però, també ha previst L´Horta del Conte, pel dimarts dia 2 a les 6 de la tarda, a càrrec de dues mestres de l´escola bressol que llegiran Un conte de Nadal, i un Taller infantil de Manualitats consistent en decorar la Biblioteca amb motius nadalencs diversos, previst pel divendres 5 de desembre també a les 6 de la tarda.

BIBLIOTECA DE PREMIÀ DE DALT
Riera de Sant Pere, 88 (Can Figueres)
08338 Premià de Dalt
Tel. 937 514 771
b.premiad@diba.es