El CAAD Maresme necessita cases d’acollida per als animals més vulnerables al fred

 

La campanya endegada pel Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme ha tingut una excel·lent resposta i ja són molts els gossos que han trobat una casa d’acollida per no passar fred en aquests dies en què els termòmetres cauen en picat. Tot i això, encara es necessiten famílies que puguin acollir animals, especialment gossos de mida mitjana i gran.  Les persones interessades poden contactar amb el CAAD Maresme per telèfon (93 797 42 72) o correu electrònic: atencioanimals@ccmaresme.cat

Les previsions meteorològiques apunten que en els propers dies s’arribarà a temperatures mínimes extremes. Aquesta situació encara s’accentuarà més al CAAD Maresme. Per la seva ubicació (darrera del cementiri d’Argentona) ja fa dies que les nits són glaçades i la sensació de fred augmenta per la humitat.

Davant d’això, el Centre ja va iniciar, a finals de novembre, una campanya per trobar cases d’acollida per als gossos més vulnerables al fred. La crida s’ha intensificat aquest cap de setmana a través de les xarxes i la resposta ciutadana ha estat magnífica. Tots els animals petits passaran els dies de fred en una llar, però encara queden al Centre gossos mitjans i grans que formen part del grup de risc: pèl curt, recentment operats, d’avançada edat….

El CAAD Maresme fa una crida urgent perquè totes aquelles persones que puguin acollir temporalment a casa seva un d’aquests gossos, contactin amb el Centre.