El CCM expressa el seu condol per la mort de Jaume Batlle, alcalde Premià de Mar i conseller comarcal

El Consell Comarcal del Maresme, reunit en Junta de Portaveus, expressa el seu més sentit condol per la mort de l´alcalde de Premià de Mar i Conseller Comarcal, Jaume Batlle, i acompanya a la família, als ciutadans i ciutadanes i a l´ajuntament de Premià de Mar en aquests moments de dolor i consternació.


En Jaume Batlle, conseller comarcal des de 2003, ha estat un polític implicat amb el servei públic i així ho ha demostrat en tots aquells foros dels quals n´era membre: Ple, Consell d´Alcaldes, Comissió permanent i Comitè executiu del Pla Estratègic Maresme 2015.

El destí ha fet que Jaume Batlle se sumi a la llista de víctimes que han patit accidents a la Nacional II, un punt negre de l´eix viari català que històricament ha estat denunciat per administracions, entitats i ciutadans tot reclamant alternatives que espongin aquesta saturada i perillosa via de comunicació.

Des del Consell Comarcal del Maresme, tal i com s´està fent en els darrers anys, continuarem treballant amb l´objectiu prioritari de millorar la seguretat a la Nacional II, al seu pas pel Maresme.

Pere Almera i Puiggròs, president
Joan Carles Garcia i Cañizares, portaveu de CiU
Conxita Rodríguez i Cara, portaveu del PSC
Carles Rocabert i Shelly, portaveu d´ERC
Xavier Serra i Vigil, portaveu d´ICV
Pilar Jimènez i Gómez, representant del PPC