El CCM ofereix personal qualificat a empreses educatives, sociosanitàries i de l’hosteleria

Ja són prop de 350 els professionals inscrits a la borsa de personal que ha activat el Consell Comarcal del Maresme per facilitar a les empreses vinculades als àmbits educatius, sociosanitaris i de l’hosteleria la cerca de treballadores i treballadors.

El dinamisme d’aquestes empreses fa que hagin d’estar obertes a constants incorporacions de personal qualificat per prestar serveis específics demandants pels seus usuaris. A la vegada, hi ha persones amb formacions molt específiques i capacitades per dur-les a terme. Sincronitzar oferta i demanda és el principal objectiu d’aquesta borsa de personal impulsada des del servei Maresme Capacita.

El funcionament és senzill. Les persones que vulguin oferir els seus serveis professionals s’inscriuen emplenant un formulari que els permet explicar la seva formació, la seva experiència i la seva disponibilitat. Les dades recollides poden ser visualitzades per les empreses que necessiten contractar personal a partir d’un cercador que els permet acotar el perfil professional sol·licitat. A partir d’aquí hi ha dues alternatives: les empreses poden contactar personalment amb aquelles persones que més s’ajusten als seus requeriments o demanar al Consell Comarcal que faci una primera selecció.

Exemples dels perfils professionals de la borsa de personal són els següents:

Educació

  • Mestre educació primària / Tècnic educació infantil / Vetllador escolar / Educador centre obert / Mestre reforç escolar / Monitor de lleure  / Professor escola adults / Tècnic animació sociocultural…

Sociosanitari

  • Auxiliar infermeria / Treballador familiar / Zelador / Treballador social / Netejador / Psicòleg / Dietista /Administratiu…

Hostaleria i restauració

  • Conductor de càtering / Supervisor / Cambrer / Recepcionista / Ajudant de cuina / cuiner / Monitor/a menjador..