El CEIP Marià Manent participa en la campanya sobre la recollida selectiva endegada pel Consell Comarcal del Maresme

El propers dies 7 i 8 d´octubre, un total de 51 alumnes de 5è i 6è de Primària del CEIP Marià Manent de Premià de Dalt participaran en la campanya Operació a bossa oberta, endegada pel Consell Comarcal del Maresme. La campanya de sensibilització tracta el tema de la recollida selectiva i consisteix en la realització de sessions didàctiques adreçades específicament als escolars.


L´objectiu de la campanya és conscienciar els participants sobre la problemàtica dels residus i fomentar entre els alumnes la tria de les deixalles que componen la brossa domiciliària, indispensable per a poder realitzar la recollida selectiva i el posterior reciclatge d´aquests materials.

La sessió didàctica que rebran els escolars es divideix en dues parts: una xerrada participativa, en la qual es donarà als alumnes una visió gneral sobre la problemàtica dels residus i la seva gestió a la nostra comarca, i una taller pràctic en el qual els alumnes analitzaran el contingut d´una bossa de brossa sense triar, que ells mateixos porten de casa. Les activitats es realitzen a les aules i les dirigeixen els monitors-educadors de l´Escola de Natura del Corredor.