El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme participa en el programa de TVE “Catalunya Avui”

 


El programa “Catalunya Avui” de la 2 de TVE va fer el dimarts un directe des del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme. A banda d’explicar com funciona el CAAD, es va fer una crida a la tinença responsable d’animals domèstics i es va voler sensibilitzar la població per minimitzar el nombre d’abandonaments.


Tot i que des del CAAD Maresme no es poden aportar xifres perquè només porta 4 mesos en funcionament, les estadístiques generals apunten que els mesos d’estiu són crítics perquè augmenten substancialment els abandonaments. L’any passat es van abandonar a Catalunya gairebé 17.300 gossos i més de 7.300 gats. El directe per al programa Catalunya Avui es va fer des del sector del CAAD on hi ha animals que porten més temps acollits i que encara no han estat adoptats. Les protagonistes, però, van ser  
la Samba i la Polka , dues germanetes creuat de setter que fent cas omís de les càmeres continuaven jugant amb la seva pilota i buscant les carícies dels seus cuidadors. Actualment, hi ha 90 animals al CAAD Maresme entre gossos i gats. En les darreres setmanes ha augmentat el nombre de gats perquè han arribat al Centre moltes cries.
podeu accedir al llistat d’animals en espera de ser adoptats,  
clicant aquí .