El Challenge Costa de Barcelona-Maresme escollit com a el millor triatló d’Espanya 2010

El Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional que recorre els municipis del Maresme dos cops l’any amb la mitja i amb la llarga distància, ha estat escollit per la Federació Espanyola de Triatló com la millor prova esportiva de 2010.


Les competicions que combinen diferents disciplines estan de moda i cada vegada tenen més seguidors a nivell nacional i internacional. A títol d’exemple, l’any 2010 en el territori espanyol es van disputar mig miler de proves de diferents distàncies i esports (triatló supersprint, esprint, olímpic, half, llarga distància, duatló i aquatló). D’entre aquestes, el Challenge Costa de Barcelona-Maresme que inclou les modalitats de natació, ciclisme i cursa a peu, ha estat reconeguda com a la millor competició d’Espanya 2010.

El Challenge Costa de Barcelona-Maresme, que compta amb el suport de l’ajuntament de Calella  i del Consell Comarcal del Maresme, recollirà el guardó el proper 19 de febrer a la seu del COE (Comitè Olímpic Espanyol) en el decurs de la Gala del Triatló Espanyol 2010.

La propera cita Challenge és el 29 de maig amb la competició de mitja distància per a la qual ja hi ha prop de 800 inscripcions. La llarga distància es disputarà el 2 d’ocotubre.