El Consell Comarcal col·labora amb els Mossos d’Esquadra en la campanya de seguretat nadalenca

 

La prevenció és la mesura de seguretat més eficaç. Sota aquesta premissa, el Consell Comarcal del Maresme col·labora amb el Programa Operatiu Estacional Grèvol que han activat els Mossos d’Esquadra coincidint amb l’època nadalenca. L’objectiu és que tots plegats prenguem mesures de seguretat per evitar robatoris.

Durant aquestes dates nadalenques es reactiva l’activitat comercial i s’intensifiquen les activitats al carrer atraient gran quantitat de públic. Aquestes són situacions que poden ser aprofitades per cometre delictes. Davant d’això, s’intensificarà la presència policial en aquells llocs i franges horàries en què es preveu un increment d’afluència de ciuadans i ciutadanes i en polígons industrials on es preveu un increment de descàrregues i emmagatzematge de mercaderies.

A banda d’aquesta major presència policial, cal que ciutadans, botiguers i empresaris siguin més curosos extremant les mesures de seguretat. Els Mossos d’Esquadra han editat uns fullets informatius en què recorden aquestes mesures bàsiques de seguretat i expliquen com actuar en el cas d’haver patit un robatori.

El Consell Comarcal del Maresme, des de l’àrea de Promoció Econòmica, col·labora en la difusió dels consells de seguretat per a comerciants i en l’adreçada específicament a empreses de cablejat i metalls, dos dels sectors econòmics que concentren més robatoris.

Consells de seguretat per a comerciants:

  

Consells de seguretat per a empreses de cablejat i metall: