El Consell Comarcal contracta 62 persones dins el Programa Treball i Formació 2019-2020

 

62 persones han abandonat avui l’atur gràcies al contracte que han formalitzat amb el Consell Comarcal del Maresme per treballar entre 6 mesos i 1 any en el mateix Consell o en algun dels 20 ajuntaments que participen en l’edició 2019-2020 del programa Treball i Formació. Aquest Programa -impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministerio de Trabajo, Migraciones i Seguretat Social- combina formació i treball per millorar les oportunitats laborals de les persones desocupades.

El president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Triadó; la gerent, Anna Antoja; i l’equip directiu de l’administració han donat la benvinguda a les 62 persones que s’han incorporat a la plantilla del Consell Comarcal per desenvolupar tasques d’auxiliar administratiu, peó de neteja, peó de jardineria, peó de construcció i peó de pintura.

Del total de persones contractades, 8 desenvoluparan la seva feina en diferents departaments del Consell Comarcal del Maresme i la resta treballaran en algun dels 20 ajuntaments de la comarca adherits: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Dosrius, Montgat, Òrrius, Palafolls, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt.  

Aquest any el Programa està adreçat a 3 col·lectius:

  • Persones aturades no preceptores de prestació i/o subsidi
  • Persones beneficiàries de la Renda Garantida Ciutadana
  • Dones en situació d’atur de llarga durada o afectades per la violència de gènere

En les 6 edicions del programa Treball i Formació que gestiona el Consell Comarcal del Maresme s’han contractat 356 persones aturades de llarga durada.