El Consell Comarcal ofereix suport a l’ajuntament de Premià de Mar

 

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha posat a la disposició de l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, els serveis comarcals que l’ajuntament consideri adients per atendre les necessitats de les famílies afectades per la deflagració que el 17 de setembre es va produir en un bloc de pisos de la Gran Via. 

El president del Consell Comarcal ha fet aquest oferiment en la visita que ha realitzat a Premià de Mar per conèixer de primera mà el avenços que s’estan fent i els entrebancs amb què es troba l’Ajuntament. Martínez ha posat a disposició del municipi diferents serveis administratius i d’atenció a les persones. 

Desprès de visitar l’operatiu de coordinació muntat per l’ajuntament, Martínez ha felicitat l’alcalde per l’actuació municipal i els esforços que està fent per intentar que les famílies afectades puguin retornar a la normalitat el més ràpid possible.  En aquesta tasca, i coneixent les necessitats específiques de cada família, pot col·laborar el CCM.  “Hi ha necessitats que afloren una vegada s’han cobert les urgències del moment i des del Consell Comarcal podem actuar, tant en el vessant administratiu com en el d’atenció personal” ha dit Miquel Àngel Martínez.