El Consell Comarcal ofereix suport als autònoms amb el programa Consolida’t

 
El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa; el President de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Salvador Duarte, i el Director de la Fundació Universitària Martí l’Humà, Jordi Salayet, han signat el conveni de col·laboració que permetrà dur a terme el projecte Consolida’t a la comarca. Aquest projecte, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat va adreçat a treballadors autònoms que volen fer crèixer el seu negoci. La primera acció informativa es farà dimarts vinent a les instal·lacions del Maresme Centre de Negocis.

El  Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal amplia les seves funcions, fins ara centrades en l’assessorament i acompanyament de la persona emprenedora que vol posar en marxa el seu propi negoci, amb l’aplicació del programa Cosolida’t. Aquest té per objectiu ajudar els treballadors autònoms en el manteniment i consolidació de la seva activitat. Els punts bàsics són:

  • Recolçament de l´esforç individual amb el suport institucional a la tasca dels i de les professionals autònoms
  • Oferiment un assessorament personalitzat que permeti identificar oportunitats de millora
  • Oferiment de coneixements (formació), eines i recursos segons necessitats detectades.
  • Afavorir l´accés a espais de col•laboració i intercanvi professional.
  • Assessorament i acompanyament en els processos de negociació de crèdits amb les entitats financeres
El programa Consolida’t té dues línies d’ajut:
  • A) Accions de formació estratègica en gestió empresarial i servei d’assessorament personalitzat a treballadors autònoms per afavorir la consolidació dels seus negocis. Aquestes accions estan adreçades a treballadors autònoms amb una antiguitat entre 1 i 5 anys.
  • B) Accions d’assessorament i acompanyament a treballadors autònoms en els processos de negociació creditícia amb les entitats financeres. Aquests accions estan adreçades a treballadors autònoms amb una antiguitat mínima de 6 mesos.

El proper dimarts, 6 de maig, es farà una sessió informativa al Maresme Centre de Negocis. Les persones interessades es poden inscriure emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ