El Consell Comarcal participa al I Congrès de l’Aigua a Catalunya

 

El 22 de març se celebra el Dia Mundial de l’Aigua, una data a l’entorn de la qual s’intensifiquen les campanyes de conscienciació sobre la necessitat d’un consum responsable i de gestionar bé els recursos hídrics. L’aigua és un bé escàs i una bona part de la població mundial hi té un accés molt precari. Amb l’objectiu d’analitzar i reflexionar sobre la situació a Catalunya, s’ha celebrat a Barcelona el I Congrès de l’Aigua que ha comptat amb la participació activa el Consell Comarcal del Maresme.

En concret, el conseller delegat de Cooperació Municipal i Planificació, Alfons Molons, va formar part de la taula rodona “La getió integral de recursos en els usos domèstics, industrials i ambientals” i l’enginyer del CCM, Francesc Heras, va explicar la gestió comarcal del servei d’aigua potable en Alta al Maresme nord.

Alfons Molons ha explicat que el Consell Comarcal va ser convidat a partiricipar en aquest I Congrès de l’Aigua a Catalunya en reconeixement “a la bona gestió que fem del servei d’aigua potable en Alta del Maresme Nord, una gestió que ha permés, tot i els canvis de gestió en el sistema, seguir prestant un bon servei i mitigar la pujada de tarifes. A més de la gestió que realitzem del sistema de depuradores”.

El I Congrès de l’Aigua a Catalunya es va celebrar a Barcelona els dies 18 i 19 de març.

En el següent enllaç podeu veure més informació sobre el Dia Mundial de l’Aigua: http://www.un.org/es/events/waterday/