El Consell Comarcal potencia que la gent gran pugui cursar estudis universitaris

El Consell Comarcal del Maresme concedirà 10 beques a persones majors de 55 anys que estiguin interessades a cursar els estudis universitaris que impulsen les escoles de treball social i educació social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull i que van adreçats especialment a gent gran.


Amb l’objectiu de promoure un envelliment saludable i productiu de la gent gran del Maresme, el Consell Comarcal col·laborarà amb la Fundació Pere Tarrés i amb el seu programa d’estudis universitaris especialment dissenyat per a gent gran. Es tracta d’un programa universitari de 3 anys  que s’imparteix en classes agrupades 2 dies a la setmana i amb uns continguts enfocats cap al creixment personal, intel·lectual, social i de relació.

Tenint en compte el perfil dels alumnes, s’ha establert una formació de qualitat amb una clara vocació social que se centra en la persona. El programa educatiu està dissenyat per respondre a les necessitats de la gent gran tot impulsant més i millors oportunitats d’aprenentatge al llarg de tota la vida.

El Consell Comarcal del Maresme ha volgut contribuir a la incorporació dels maresmencs i maresmenques a aquest programa educatiu universitari amb l’aportació econòmica de 5.000 euros per al curs 2008/2009 que es repartiran en forma de beques d’estudis. Es podran beneficiar 10 persones de la comarca de més de 55 anys, que no tinguin titulació i que vulguin gaudir d’una experiència universitària.