L’oficina d’habitatge del CCM es traslladarà els dilluns a Arenys de Mar

 


Per facilitar que els veïns d’Arenys de Mar no s’hagin de desplaçar i pugin realitzar en el mateix municipi tramitacions relacionades amb la rehabilitació i amb l’accés a l’habitatge, l’ajuntament de la població i el Consell Comarcal del Maresme han signat un conveni de col·laboració perquè l’oficina comarcal d’habitatge es traslladi els dilluns a Arenys de Mar.


Les funcions de l’
Oficina d’Habitatge comarcal
són les següents: Informació i assessorament en matèria d’ajuts a l’accés a l’habitatge, de rehabilitació d’habitatges, d’ajuts per al pagament dels lloguers, i sobre condicions d’habitabilitat dels habitatges del municipi.
-Informació de les línies de política d’habitatge establertes per la Generalitat
-Tramitació d’ajuts i altres serveis indirectes en matèria d’habitatge: sol·licitud, tramitació i inspecció de les cèdules d’habitabilitat d’habitatges de segona ocupació.
-Gestió de les sol·licituds de tests dels edificis (TEDI), d’Informes d’Idoneïtat (III), i d’ajuts a la rehabilitació dels parcs d’habitatges construïts. Amb l’establiment del conveni de col·laboració entre l’administració comarcal i l’ajuntament, els arenyencs que hagin de realitzar algun d’aquests tràmits seran atesos en els mòduls de Can Nadal els dilluns de 9.00h a 13.30h i de 15.00h a 18.30h. Les gestions i tramitacions que no es puguin realitzar en el municipi seran derivades cap a l’oficina comarcal. A més, aquest servei també realitzarà tasques de captació d’habitatges buits en el municipi d’Arenys de Mar per integrar-los dins de la
borsa de lloguer
. L’oficina comarcal d’habitatge també es desplaça a Pineda de Mar els dimarts, dimecres i dijous de 9.00h a 13.30h i atén al públic al Punt d’Informació Juvenil (c/ Ciutadans 4-6).