Pep Ripollès, conseller d’Habitatge del Consell Comarcal, escollit vicepresident segon del Consell Esportiu del Maresme

El Consell Esportiu del Maresme ha escollit en assemblea extraordinària i per unanimitat la composició de la nova directiva del mandat 2023-2027.

L’organisme -que té com a principal objectiu fomentar, promocionar i organitzar l’esport en edat escolar en els municipis del Maresme- continuarà presidit per Jordi Matas i incorpora Beatriz Delgado (regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró) a la vicepresidència primera i Pep Ripollès (conseller d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme) a la vicepresidència segona.

Joan Vilà, de la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar, i Àlvar Julian, representant de la Federació Catalana de Voleibol, continuaran com a tresorer i secretari de la Junta respectivament.

D’altra banda, les vocalies les ocupen Israel Payà (Ajuntament d’Alella), Marta Alabart (Ajuntament de Palafolls), Jordi Muñiz (Ajuntament d’Arenys de Mar), Joaquim Torres (Escola Meritxell), Ivan Serrano (CEE Premià de Mar) i Ruben Vives (AEE Thos i Codina).

El Consell Esportiu del Maresme, una vegada consolidat, s’ha marcat com a repte fer un salt endavant els propers 4 anys incrementant les activitats que du a terme.