El Consorci Costa del Maresme organitza una jornada sobre la qualitat del sector turístic a la comarca

 


El proper dijous, 3 de novembre, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escola Universitària del Maresme (EUM) la 3ª Jornada de Qualitat en el Sector Turístic al Maresme. La jornada té com a objectiu sensiblitzar i ajudar els professionals del sector a implementar aquells sistemes de gestió de qualitat que condueixen a desenvolupar, promocionar i potenciar el turisme i l’oferta ja consolidada dels municipis costaners.


La jornada començarà a les 10:00 h. El programa és el següent: 10:10 h.- Sistema de Qualitat Turístic Espanya e implantacions de sistemes de qualitat, a càrrec de Mariona Planesas, Gerent de la Delegació ICTE Costa Brava Sud – La Selva – El Maresme.
-11:00 h.- Les aplicacions del SICTED, Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos, a Santa Susanna i La Seu d´Urgell, a càrrec de Josefina Comellas, experta en qualitat en destinacions.
-12:00 h.- Coffee – break
-12:30 h.- Taula rodona amb participants de diferents sectors de turisme, per explicar les seves experiències relacionades amb la qualitat i diferents tipus de certificacions. Hi intervindran: {.d}Manuel Arbiol, director de l’Hotel Amaika de Calella del grup Top Hotels. Guardonat al 2002 amb la Q de qualitat.
Montserrat Boter i Mateu Valls, propietaris de Can Rosich a Santa Susanna, masia convertida en turisme rural des de fa 8 anys i en procés de certificació de la Q de qualitat.
Joaquim Ruscalleda, representant del Càmping Bona Vista de Calella. Qualificació de Ecocàmping al 1997; obtenció de la ISO 14001 al 2000 (2on càmping d´Espanya i 3er d´Europa) i EMAS; Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat des del maig de 2002.
Ferran Gonzalez-Serra, director de Marineland, empresa amb EMAS de mediambient.
Joaquim Gambin, Gerent del Patronat Municipal de Turisme de Calella. Platja de Calella guardonada amb el distintiu de Q de qualitat l´any 2004.{.d}
-14:00 h.- Cloenda de la 3a Jornada de Qualitat al Maresme a càrrec de Pere Almera, President del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.