El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participa a la fira ITB de Berlín

 


Per segon any consecutiu, el Consorci de Promoció Turística participa a la Fira ITB de Berlín amb l’objectiu de promocionar la marca “Costa del Maresme” en el mercat alemany, un dels clients més importants de l’Alt Maresme. La Fira s’inaugura divendres, 7 de març, i tancarà les seves portes al públic el dimarts 11 de març. A més del Consorci, que promocionarà l’oferta de totes les poblacions de la comarca, també hi serà present, amb un estand propi, Calella.


El Consorci aspira a poder repetir l’èxit de l’any passat. Es van atendre prop de cinc-centes consultes, una part important de les quals es va interessar per l’oferta complementària i les activitats que es desenvolupen al Maresme (excursions, senderisme, parcs naturals, rutes culturals…). Com a novetat, es difondrà l’oferta d’allotjaments de la comarca, recollida en una Guia publicada aquest any pel Consorci i que conté informació actualitzada de 186 establiments hotelers, apartaments, pensions i hostals, càmpings, residències i cases de pagès de la comarca. Cada establiment està identificat amb la població en la que s’hi troba, la seva categoria, període d’obertura al públic, telèfon i/o correu electrònic per contactar-hi i serveis que ofereix als seus clients. El Maresme compta amb un dels parcs hotelers més importants de Catalunya: 18.545 places hoteleres i 7.065 unitats d’acampada. Per veure la seva distribució per municipis,  
Cliqueu aquí (document Power Point) La Fira de Berlín és un dels principals punts de trobada internacionals del sector turístic, ja que més de 3/4 parts dels expositors i aproximadament un 30% dels visitants són estrangers. En aquest certamen s’hi reuneixen representants dels diferents sectors del món turístic: organitzadors nacionals i regionals, oficines de turisme, tour operadors, agències de viatge, hotels, federacions internacionals de turisme….etc.