El districte judicial d’Arenys, posa en marxa el torn especial de violència domèstica

Aquest dijous, l’Ajuntament d’Arenys de Mar acull una jornada monogràfica per coordinar la posada en marxa del torn de violència domèstica al nostre districte judicial.

Organitzada per la Delegació del Col·legi d’Advocats de Barcelona a Arenys de Mar, s’hi fa una imporant reunió de tots els operadors jurídics del Districte Judicial d’Arenys de Mar (jutges, fiscals, forenses, advocats..) per la posada en marxa del TORN ESPECIAL DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, els assistents socials municipals, els Ajuntaments i el Consell Comarcal.


La jornada de treball començarà a 2/4 d’11 del matí, a l’Ajuntament d’Arenys de Mar quan tots els organismes implicats en casos de violència domèstica debatran sobre la forma més pràctica i eficient de la posada en marxa del Torn especial de violència domèstica, coordinant-se per tal de facilitar a les víctimes una atenció immediata i la desginació urgent d’un advocat especialitzat que atendrà a la víctima si ho desitja, en tots els afers derivats d’un procediment.

L’esforç d’aquest col·lectiu es un pas important per donar resposta a una problemàtica greu que cal prioritzar a l’hora de donar-hi solucions efectives i ràpides.

A les 4 de la tarda, a la mateixa sala de Plens de l’Ajuntament d’Arenys es donarà informació pública adreçada a les Policies Locals, treballadors socials i públic en general de tots els acords presos al matí i sobre la posada en marxa d’aquest Torn Especial.

Obrirà les sessions del matí, l’Alcalde d’Arenys de Mar Joaquim Ponsarnau, moderant el debat el Delegat de l’ICAB, l’advocat arenyenc Sebastià Sardiné. A la tarda, es prevista l’assitència del President del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, el President del Col·legi d’Advocats de Barcelona Jaume Alonso Cuevillas, i representants dels operadors jurídics.

Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria d’Informació