El I Ral.li fotogràfic nocturn de Mataró “Nit oberta” exposa les millors obres

L´exposició amb les fotografies seleccionades del I Ral.li fotogràfic nocturn “Nit oberta” del programa “Mataró, Nit oberta” s´inaugura aquest dissabte, 31 de maig, a les 23.00 h al Casal de Joves. Al mateix temps es farà l´entrega dels premis. L´activitat ha estat organitzada per l´associació Enlleura´t i l´Ajuntament de Mataró.


El I Ral.li fotogràfic nocturn va tenir lloc el passat 17 de maig i van participar-hi 98 joves.

L´activitat proposava que els inscrits, que havien de ser majors de 16 anys, es desplacessin per la ciutat durant tres hores per captar imatges sobre quatre temàtiques concretes: Mataró estàtica: fotografies d´edificis, parcs, jardins, monuments i places; Mataró en moviment: fotografies de persones, vehicles i imatges mogudes; tema lliure i oci nocturn.

El jurat l´ha format Alícia Romero, regidora en funcions de Joventut i Dona de l´Ajuntament de Mataró; Ramon Manent i Marga Cruz, fotògrafs professionals; Teresa Márquez, periodista i Pere Masramon, director i fotògraf de l´associació Enlleura´t que han seleccionat un primer premi i un accèssit per a cada categoria.

Els guanyadors del primer premi rebran un trofeu, un llibre i 100 euros i als accèssits se´ls hi lliurarà un trofeu, un llibre i 25 euros. Les obres seleccionades per a l´exposició obtindran un diploma acreditatiu. L´import dels premis no serà en metàl·lic sinó que es farà en vals per gastar en material fotogràfic.

L´exposició, que es podrà veure fins al 7 de juny, la formaran fotografies de 23 participants entre els quals hi ha les dels guanyadors.