L´Ajuntament de Mataró remodelarà els entorns de la plaça Fiveller

El Departament de Serveis Municipals i Manteniment va presentar dimarts passat, 27 de maig, el projecte de reurbanització dels entorns de la plaça Fiveller en la Comissió Municipal de Serveis Territorials.


Les obres, que estan valorades en 230.710 euros i està previst que tinguin una durada de tres mesos, tenen com a objectiu condicionar els carrers i les voreres que envolten la plaça Fiveller.

La calçada d´aquests carrers és encara de llambordes de granit i les voreres estan malmeses pel pas del temps, així que l´Ajuntament ha dissenyat un projecte per adequar les dues coses i millorar, conseqüentment, el pas dels vianants i el trànsit dels vehicles.

Està previst que el projecte es porti a l´aprovació de la comissió de govern de dilluns que ve, però abans no comencin les obres ha de superar els tràmits d´exposició pública, licitació i adjudicació a una empresa constructora.

Els detalls del projecte

-Carrer Antoni Campmany, entre el carrer del Prat i Floridablanca: demolició i reposició de voreres, demolició de llambordes i col·locació d´aglomerat asfàltic sobre llambordes.

-Carrer Rojas: col·locació d´aglomerat asfàltic sobre les llambordes, ampliació de la vorera de la banda de Girona i plantació d´arbres, i reposició de la vorera de la banda Barcelona.

-plaça Fiveller (zona sud, est i nord): reposició de la vorera de la banda de mar de la zona sud de la plaça i demolició de les llambordes per a estendre la capa d´aglomerat asfàltic, asfaltat de la zona est i ampliació de la vorera de la banda de Girona amb plantació d´arbres, a la part nord de la plaça també es col·locarà asfalt sobre les llambordes existents.