El Maresme es converteix en capital del futbol base internacional

 

El Maresme rebrà aquest mes d’abril més de 10.000 visitants que participaran com a jugadors o com a acompanyants en els tornejos internacionals de futbol base KOMM MIT que tindran com a seu central Pineda de Mar, però que es jugaran en camps de futbol de 9 municipis de la comarca.

Del 17 al 29 d’abril, el Maresme acollirà 3 tornejos pels quals passaran 420 equips amb més de 6.000 jugadors procedents de 16 països: Rússia, Macedonia, Bèlgica, Bulgaria, Romania, Itàlia, Alemanya, Albània, Finlandia, Gran Bretanya, Ghana, Gambia, Egipte, Austria, Georgia i Espanya (totes les comunitats autònomes).

Els diferents partits es jugaran en els camps municipals de Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Sant Vicenç de Montalt i Mataró.

Aquests esdeveniments esportius estan organitzats per la filial espanyola de KOMM MIT (soci col·laborador oficial de la Federació Alemanya de Futbol). Es tracta d’una associació d’interès púbic, afiliada a la UEFA, que  organitza tornejos de futbol base a tota Europa. La seu central a Espanya és Pineda de Mar.

Els tornejos programats per aquest mes d’abril són els següents:

TROFEO MEDITERRANEO: s’inaugurarà el diumenge 17 d’abril a les 16.00h al camp municipal de Can Xaubet (Pineda de Mar) on arribaran els 160 equips participants (2.500 jugadors) després d’haver desfilat pels carrers de Poble Nou.

La fase prèvia es jugarà els dies 17, 18 i 19 i la final tindrà lloc el 20 d’abril a la tarda al camp municipal de Pineda de Mar.

COPA SANTA: s’inaugurarà el divendres 22 d’abril a les 10.00h al camp municipal de Can Xaubet de Pineda de Mar on arribaran desfilant els 90 equips participants. La fase prèvia es jugarà els dies 22 i 23 i la final tindrà lloc el diumenge 24 d’abril.

COPA MARESME: s’inaugurarà el dimarts 26 d’abril a les 10.00h també al camp municipal de Can Xaubet de Pineda de Mar. Hi participaran 175 equips. La fase prèvia es disputarà els dies 26, 27 i 28 d’abril i les finals tindran lloc el divendres 29 d’abril ala tarda.