Taula Comarcal de Joventut TET a Pineda de Mar

El passat dimecres 13 d’abril de 10 a 13h, s’ha celebrat una Taula Comarcal de Joventut de temàtica transició escola treball a l’auditori de Can Comas a Pineda de Mar.

L’acte, organitzat per el Servei Comarcal de Joventut del Maresme i dirigit als i les  professionals de joventut  però també a professionals interessats d’altres àrees dels ajuntaments de la  comarca, ha comptat amb la presència de la tècnica de joventut i la informadora juvenil de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Elles han explicat l’experiència del Servei de Joventut en la Xarxa Municipal de Transició Escola Treball del municipi i el paper d’atenció a joves en transició que es desenvolupa des del PIJ La Motxilla.

Des del Servei Comarcal de Joventut, es valora positivament el coneixement d’aquesta experiència com a exemple de les tasques que es poden desenvolupar des dels serveis de joventut en matèria d’atenció a joves en procés de transició formativa i professional i en el paper de lluita contra l’abandonament prematur dels estudis que es pot desenvolupar des de l’administració local.