El Maresme es presentarà al Saló Internacional de Turisme de Catalunya com a destinació per gaudir durant tot l’any

 


El dijous s’inaugura una nova edició del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) i, en aquesta ocasió la comarca del Maresme es promocionarà com a un destí vacacional proper i atractiu on es pot trobar una variada oferta de lleure durant tot l’any. Els visitants del SITC veuran una presentació diferent del Maresme. No hi haurà espais diferenciats per municipis sinò que l’oferta del conjunt de poblacions estarà englobada en quatre línees promocionals.


Platges de qualitat, cultura i gastronomia, turisme actiu i Maresme seran les quatre línees de promoció que utilitzarà la comarca per posicionar-se en el Saló Internacional de Turisme de Catalunya com a un territori proper amb oferta turística durant tot l’any. Als mostradors de platges de qualitat estarà present principalment l’oferta dels municipis de l’Alt Maresme i de Mataró que vol potenciar-se com a ciutat de turisme urbà. A Cultura i Gatronomia es trobarà el conjunt de l’oferta de què disposen 15 municipis maresmencs. En els taulells de Turisme Actiu s’exposarà l’oferta de les empreses privades que estan ubicades a la comarca i que ofereixen activitats de lleure. I Finalment, sota el títol genèric de Maresme, el Consorci de Promoció Turística promocionarà l’oferta global de la comarca. Amb aquesta nova distribució es vol donar notorietat entre el públic de l’àrea metropolitana de Barcelona a la marca Costa del Maresme, tot fent especial èmfasi en la riquesa que hi aporten tots i cadascun dels municipis que hi estan integrats, així com les entitats privades. Els mostradors del Maresme estaran ubicats al recinte Montjuïc 1, Pavelló 2, Stand D 409. Com a activitats promocionals, el Maresme ha organitzat els següents actes: Divendres 27 (17 hores). Puntaires Sant Vicenç de Montalt
Dissabte 28 (d’11 a 13 hores) taller de globoflexia adreçat als infants a càrrec de Santa Susanna. De 16 a 18 hores: Taller de fang per a infants. Argentona i tastet de maduixes de Sant Cebrià de Vallalta.
Diumenge 29 (11 hores). Taller de fang per a infants. Argentona; Puntaires Arenys de Munt D’11 a 13h. taller de globoflexia adreçat als infants a càrrec de Santa Susanna. 16 h: Puntaires (Arenys de Munt) 18:00h: Danses per l’Esbart d’Arenys de Munt. El SITC s’inaugura el dijous, 26 de maig, i es podrà visitar fins el diumenge, 29 de maig.