El Maresme es promociona per setè any consecutiu a Fitur

{+}  

{+}
El Consorci Costa del Maresme participa a l´edició 2003 de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, amb l´objectiu de consolidar l´interès creixent que any rere any provoca l´oferta turística maresmenca en aquest certamen, el més destacat dels que s´organitzen a l´Estat Espanyol i un dels tres més importants d´Europa. Fitur s’inaugura el dimecres, 29 de gener i restarà obert al públic fins el 2 de febrer.


A la Fira Internacional de Turisme de Madrid s´espera repetir els èxits assolits a Holanda i, en conseqüència, superar les més de 625 consultes de professionals i particulars que es van atendre a l´edició de l´any passat. D´altra banda, es preveu corroborar l´alt grau de fidelització i satisfacció que va detectar-se l´any passat entre els turistes que ja coneixien la comarca. L´estand que ocuparà el Consorci a Fitur promocionarà el Maresme en general (hotels, càmpings, cultura…) i presentarà als professionals la  
Guia d’Allotjaments recentment editada.L´oferta del Maresme tindrà tres espais dins l´estand de Turisme de Catalunya: el mostrador del Consorci, el de Calella i el de Santa Susanna. Fitur és la segona gran cita firal de l´any a la qual assistirà el Consorci. Del 7 al 12 de gener va promocionar la comarca a la fira de Vakantiebeurs Utrecht (Holanda), una altra de les principals fires internacionals del continent. Les properes cites firals a les quals assistirà el Consorci seran les de Berlín, Barcelona i Bilbao que se celebraran en els mesos de març, abril i maig respectivament.