Un cartell d’en Miquel Casals, guanya el premi del jurat i la votació popular de cartells de Carnaval d’Arenys de Mar

Aquest cartell, de l’arenyenc Miquel Casals, serà el que anunciarà les festes de Carnaval aquest any a Arenys.

La sala d’exposicions del Calisay va ser l’escenari aquest passat cap de setmana de la Mostra de treballs presentats al concurs de cartells del Carnaval d’aquest any, així com de la votació popular dels treballs presentats. N’hi havia més d’una trentena.


El cartell d’en Miquel Casals, que ha guanyat tant el premi del Jurat com el de la votació popular serà el cartell anunciador de tots els actes, i rebrà un premi dotat amb 485 euros (premi del jurat), i també rebrà 155 euros a l’obra escollida en la votació popular que es va fer en el transcurs de l’exposició de tots els treballs presentats aquest cap de setmana al Calisay.

En algunes edicions s’ha donat la circunstància que han coincidit les dues votacions en un mateix cartell, però no sempre ha estat d’aquesta manera. Per exemple, l’any passat hi havia dues propostes ben diferents.

El veredicte i el lliurament de premis va tenir lloc el diumenge a la una dle migdia a la mateixa sala d’exposicions del Calisay, amb l’assitència de molts dels participants al concurs, membres del jurat i el Regidor de Cultura, Santiago Fontbona.

Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Cultura