El Maresme i el Vallès Oriental s’uneixen per promocionar els vins de la DO Alella en les VI Jornades Gastronòmiques

Comencen les VI jornades gastronòmiques de la DO Alella amb la participació de més de 50 restaurants del Maresme i del Vallès Oriental que fins el 10 d’abril presentaran als seus clients menús especials harmonitzats amb vins de la DO Alella, vins frescos, vins clàssics i vins dolços capaços de seduir qualsevol plat. Les jornades gastronòmiques han unit el Maresme i el Vallès Oriental. L’objectiu està clar: posar en un lloc preferent la gastronomia i els vins propis.


Els consorcis de promoció turística de les dues comarques han signat un conveni de col·laboració amb el consorci de la DO Alella per impulsar les VI jornades gastronòmiques del vi de la DO Alella en les quals la cincuentena de restaurants participants incorporaran a les seves cartes vins d’aquesta DO, la més petita en extensió de la península. Els presidents dels 3 consorcis: Josep M. Juhé (Maresme), Joan Castaño (Vallès Oriental) i Andreu Francisco (DO Alella) han rubricat el compromís en el decurs de la presentació de les jornades que s’ha fet a Premià de Mar.

Del 25 de març al 10 d’abril, els 54 restaurants participants en aquesta edició, que es caracteritza per la incorporació de municipis que no formen part de la DO Alella, no només oferten plats i menús especials, sinò que, assessorats per la somellier Rosa Vila, inclouen els vins de la DO d’Alella que ofereixen el millor maridatge per a cada plat.

Els municipis del Maresme que hi participen són: Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat, Premià de Mar, Pineda de Mar, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Els municipis del Vallès Oriental són: Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

Podeu veure l’oferta de cada municipi consultant el fullet: