El Maresme mostra el seu llegat iberoromà al V Festival Laietania

 

Del 29 de maig al 21 de juny diversos municipis del Maresme i Badalona tornaran a ser Laietania, el territori que els pobladors ibers i romans habitaven fa més de 2.000 anys.Laietania, que aquest any arriba a la cinquena edició, vol convertir-se en un dels festivals de divulgació històrica de referència al país. El tret de sortida el dóna aquest cap de setmana la Fira Ibero Romana de Cabrera de Mar.


Cabrera de Mar, amb cinc punts de gran interès arqueològic: el clos de Can Benet, el clos de Ca l’Arnau, el clos de Can Rodón, el clos de Can Modolell i el poblat ibèric, és el municipi que inaugura el Festival Laietania amb un cap de setmana ple d’activitats per a petits i grans.

Més enllà del cap de setmana, el Festival Laietania es perllongarà fins el 21 de juny. Fins aquesta data, s’oferiran activitats a Arenys de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt, Premià de Mar, Mataró, Argentona i Badalona.

El Consorci de Turisme ha coordinat la programació d’aquest Festival en la línia de potenciar el Maresme com a espai  turístic d’interés cultural.

Podeu visualitzar la programació del Festival Laietania descarregant-vos el programa: