El Maresme suma passes contra el maltractament a les persones grans amb caminades a 13 municipis

13 municipis del Maresme, amb la coordinació del Consell Comarcal, s’han unit per commemorar el 15 de juny, Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans, amb una caminada popular.

Sota el lema “El Maresme suma passes contra el maltractament”, cadascuna de les poblacions participants organitza una caminada en el seu municipi per donar visibilitat al dret de les persones grans a decidir com volen viure la seva vida i a ser tractades amb el mateix respecte i dignitat que qualsevol altre ciutadà.

A més, és una diada per remarcar que a les persones grans també els afecta el maltractament. De fet, la seva vulnerabilitat -moltes vegades associada a l’edat avançada, la solitud i la dependència física i/o emocional- fa que es trobin en situacions tot sovint no desitjades.

El proper 15 de juny, amb el suport del Consorci de Turisme Costa de Barcelona-Maresme i sota la coordinació del Consell Comarcal, 13 municipis maresmencs conviden a sumar passes contra el maltractament a les persones grans.

Es faran caminades a Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Canet de Mar, Dosrius, Mataró, Montgat, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Tiana.

Trobareu la informació concreta de cada acte als webs municipals. També en aquest espai del Consell Comarcal on anem incorporant la cartelleria que ens envien els ajuntaments.