El mataroní José Luís Cano, setè en el III Challenge Costa de Barcelona-Maresme

Clemente Alonso bat el rècord i completa el triatló de llarga distància en 8:15·25

 

El mataroní José Luis Cano va ser el primer maresmenc en completar el triatló de llarga distància Challenge Costa de Barcelona-Maresme que es va celebrar el diumenge. Cano va arribar a meta en setena posició amb una diferència de 17 minuts i 29 segons respecte a Clemente Alonso, guanyador d’aquesta edició Challenge. L’organització ja ha anunciat que l’any vinent la Hlaf Challenge es farà el 27 de maig i el Challenge de llarga distància serà el 30 de setembre. Les inscripcions ja són obertes.

El III Challenge Costa de Barcelona-Maresme va tornar a deixar un bon regust de boca entre els 1.100 tiratletes que hi van participar. Les valoracions dels esportistes van ser plenament positives tant per l’organització esportiva com per l’acollida del públic.

 
El triatleta de Salamanca Clemente Alonso, amb un temps de 8:15.25 va ser el primer a entrar a meta. Li va seguir l’alemany Per Bittner amb 8:18.53 i la tercera posició va ser pel croata Patrcevic Dejan que va fer un temps de 8:23.10. El català Victor del Corral va ocupar el quart lloc i el mataroní José Luís Cano va entrar en setena posició.

 

 

 

 

 

Pel que fa a les dones, l’australiana Michelle Mitchell va ser la vencedora amb un crono de 9:15.00; el segon lloc va ser per l’Hungaresa Erika Csomor (9:18.47)i va completar pòdium l’anglesa Lucy Gossage (9:21.01).

Podeu veure els temps de tots els triatletes, CLICANT AQUÍ

 

Pel que fa al tall de circulació a la carretera Nacional II, es van repartir 52.156 tickets d’accés lliure a l’autopista. A les 16:30h es va obrir al trànsit el tram El Masnou-Cabrera de Mar; a les 17:50h van quedar oberts tots els accessos de Mataró i a les 18:15h es va restablir al 100% la circulació per la N-II.