El Parc de Bombers d’Arenys de Mar dona a conèixer la feina feta al 2002

Aquest any, el gruix de l’interès del resum d’activitats ve centrat per la inauguració del nou Parc de Bombers, situat al carrer Partagás del polígon industrial de Valldegata Draper.


Us expliquem a grans trets els temes destacats de la feina feta, tot i que us recomanem que entreu a la web del Parc de Bombers d’Arenys per conèixer de primera ma i amb imatges les intervencions dels bombers de la nostra vila.

SERVEIS 2002

Podeu consultar les dades de la Memòria 2002 des de
la web del parc de bombers
.

Un total de 729 soritdes s’han efectuat des d’aquest Parc al llarg de l’any 2002, xifra que representa un petit augment en relació a l’any anterior, i se situa en segon lloc del rànking de nombre de serveis per any, desprès de l’any 1993, que amb un total de 809 serveis ha representat el màxim efectuat des d’aquest parc.

Les assitències tècniques (en total 147), i els accidents de trànsit (en total 41 intervencions) configuren el major nombre d’intervencions que han realitzat els bombers d’Arenys de Mar l’any passat. Els incendis han disminuit considerablement respecte d’altres anys. L’any passat, es van fer tasques preventives donat que hi havia personal contractat per 6 mesos per desevolupar les tasques de vigilància en zones d’alt risc d’incendi.

A Arenys de Mar s’han fet 300 sortides, i a Arenys de Munt, més de 200. A més d’actuar als 2 Arenys, els Bombers d’Arenys també han fet nombroses sortides a d’altres poblacions de la comarca així com també arreu de Catalunya.

A més de les actuacions, a la memòria dels bombers també es reflecteixen els simulacres realitzats en escoles per elaborar els plans d’emergència. Aquests s’ha dut a terme ja al CEIP Joan Maragall de la nostra vila, i al CEIP Sant Martí d’Arenys de Munt, així com a l’IES Domènech Perramon. Ara s’està preparant el de l’IES Tres Turons d’Arenys de Mar.

Una tasca portada a terme des de l’any passat, de manera molt més òptima gràcies a la inauguració del nou Parc de Bombers el passat mes de juliol.Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Governació

22 de Gener de 2003